Olemme erikoistuneet Nykyaikaisiin Pigmentointeihin (kulmat, huulet, eyelinerit)

Olemme erikoistuneet nykyaikaisiin pigmentointeihin ja Microbladingiin, tarjoten nämä palvelut vahvalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Valikoimaamme kuuluvat monipuoliset mikropigmentoinnit kulmiin, huuliin ja yläluomeen (eri tyyliset eyelinerit), mukaan lukien kaikki tämän hetken kulmatekniikat. Lisäksi tarjoamme pigmentointien ja Microbladingin liuotuspoistot sekä Lash ja Brow Lift -palvelut, jotka täydentävät kauneuspalvelujemme kattavaa tarjontaa.

Liikkeessämme teitä palvelevat Petra TujunenNikolina Beatovic ja Sofia Jafari. 

Petra on PTBrowsin perustaja ja visionääri, jonka ura kauneusalalla on alkanut loistokkaasti meikkitaiteilijana ja kampaajana. Hän on kuitenkin löytänyt todellisen kutsumuksensa Microbladingissa ja pigmentoinneissa, joihin hän on syventynyt huomattavalla asiantuntemuksella. Petra on tunnustettu alan huippuosaajaksi – hän on ainoa suomalainen, joka on kutsuttu arvostettuun kansainväliseen Kwadron Pro Artist -tiimiin. Hän ei ainoastaan johda PTBrowsin koulutusta, vaan on myös omistautunut väreihin ja pigmentteihin, tuoden uutta, arvokasta tietämystä koko Suomen kauneusalan ammattilaisille. Petran ura on täynnä tuhansia onnistuneita töitä, mutta mikä tärkeintä, hän yhä sykkii samaa palavaa intohimoa kauneudenhoitoa kohtaan – mikä tekee hänestä alansa todellisen mestarin.

Nikolina ‘Niki’ on Microblading- ja pigmentointialan ammattilanen, jolla on jo vuosien syvällinen kokemus alalta, hän loistaa ammattitaidolla ja tarkkuudella. Hän on kuin kuvanveistäjä, joka muokkaa kauneutta yksilöllisesti ja huolellisesti, osoittaen samaa intohimoa ja rakkautta jokaiselle asiakkaalleen. Nikin kädenjälki on taidokas ja aina asiakkaan toiveiden mukainen. Tutustu Nikin mestarillisiin töihin ja inspiroiviin muutoksiin Instagramissa @beabrowsniki, ja anna hänen näkemyksensä ja taitonsa tuoda esiin parhaat puolesi. Niki ei ainoastaan tee kauneutta, hän luo elämyksiä.

Sofia on pigmentointialan todellinen osaaja, jolla on yli neljän vuoden kokemus alalta. Kansainvälisesti koulutettuna ja Phi Brows Artistien joukkoon kuuluvana hän tuo kansainvälistä asiantuntemusta jokaiseen työhönsä. Sofian erikoisosaamiseen kuuluvat sekä kulmien että huulten pigmentoinnit, mutta hän hallitsee myös pigmentin liuotuspoistot, ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit, muotoilut ja värjäykset. Sofia ei ainoastaan paranna kauneutta – hän luo sitä taidolla ja huolellisuudella. Sofian tyyliin pääset tutustumaan Instagramissa: @sofianbeautystudio

Meidän tiimissämme yhdistyvät visuaalisuuden taju, vuosien kokemus ja jatkuva ammatillinen kehittyminen. Emme tyydy pelkästään ylläpitämään osaamistamme – pyrimme aina olemaan askeleen edellä, etsimällä uusia tapoja kehittää taitojamme. Tämän lisäksi korostamme laadukkaiden tuotteiden ja työkalujen merkitystä. Meille laatu ei ole vain sana, se on lupaus siitä, että jokainen asiakaskokemus on yhtä ainutlaatuinen ja erinomainen kuin käyttämämme välineet.

Hoitolamme sijaitsee Helsingissä, Töölössä os. Pohjoinen Hesperiankatu 15.  Hyvänä maamerkkinä on Töölö Gym ihan vieressä.  

Maksullisia parkkipaikkoja on edustalla reilusti (toisinaan voi silti joutua vapaata parkkiruutua hieman etsimään) sekä julkisilla pääsee näppärästi lähes etuovelle. Rautatieasemalta sekä Kampista n. 15min kävelymatka. 

Ajanvaraukset nettiajanvarauksella, tiedustelut meilitse: info@ptbrows.fi tai numerosta 040 6602014

Paras tapa tavoittaa meidät on sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Liikkeessämme palvelemme ajanvarauksella, joten puheluihin vastaamme mahdollisuuksien mukaan töiden välissä. Kiitos yhteydenotostasi! 

 

Petra uusi etusivu

Petra
Tujunen

Sertifioitu Microblading- ja Kestopigmentointi -artisti sekä maskeeraaja, meikkitaiteilija.

Olen PTBrowsin perustaja ja päätoiminen taiteilija. Alunperin olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Lapualta. Olen asunut elämäni aikana hyvinkin monella paikkakunnalla, mutta nykyään jälleen Etelä-Suomessa.

Minulla on kauneudenhoitoalalta yli 20:n vuoden kokemus meikkitaiteilijana sekä kampaajana. Kampaajan työt olen toistaiseksi jättänyt, sillä olen erikoistunut Microblading- ja pigmentointi- palveluihin ja niiden kouluttamiseen. 

Ammattitaitoni viimeisimpään olen hankkinut mm. kansainvälisesti hyväksytyn SharpBrows Academyn kautta, joka kouluttaa ammattilaisia ympäri maailman sekä Swiss Colorin että monien muiden kansainvälisten huippuammattilaisten opeissa. Pidän ammattitaitoani yllä kouluttautumalla jatkuvasti sekä intohimo tekemiseeni pitää minut ajan tasalla jatkuvasti kehittyvällä alalla. 

Vahvuuksiani ovat Monipuolisuus, tarkkuus, useiden tekniikoiden osaaminen, keskittymiskyky sekä esteettinen silmä. Vuosien työ kauneuden parissa on tuonut myös symmetrian ja sopusuhtaisuuden hahmotuskyvyn sekä intuition erilaisten asiakkaiden kanssa työskentelyyn. Kouluttajana olen tarkka, vaativa, rehellinen, avoin ja kannustava. Kaikki aloittavat nollasta ja vain tukemalla toisiamme ala kehittyy oikeaan suuntaan. 

Ota yhteyttä

Parhaiten tavoitat minut meilitse.

Ajanvaraukset Töölöön nettiajanvarauksella, meilitse [email protected] tai nro: 0406602014.

Ajanvaraus

Ajanvaraukset Töölöön nettiajanvarauksella tai meilitse.
LUETHAN VARAUSEHDOT HUOLELLISESTI

HUOM! Varauksesta saat varausvahvistuksen meiliisi. luethan sen huolellisesti, sillä meilissä on tärkeää tietoa mm. varausmaksusta.

[email protected] / 0449792638