Olemme erikoistuneet Nykyaikaisiin Pigmentointeihin (kulmat, huulet, eyelinerit)

Hoitolamme tarjoaa vahvalla ammattitaidolla sekä useiden vuosien kokemuksella Microbladingit, nykyaikaiset Pigmentoinnit eli mikropigmentoinnit kulmiin, huuliin ja yläluomeen (eri tyyliset eyelinerit),  sokeroinnit, ripsien pidennykset sekä Lash ja Brow Liftit. Liikkeessämme teitä palvelevat Petra Tujunen ja Nikolina Beatovic.

Petra Tujunen on PTBrowsin omistaja ja perustaja, joka aloitti kauneusalalla ensin meikkitaiteilijana sekä kampaajana, mutta on nykyään erikoistunut Microblading- ja Pigmentointipalveluihin sekä toimii myös PTBrowsin pääkouluttajana. Petra on syventänyt osaamistaan myös värien ja pigmenttien saralla, tarjoten väriteoria ja pigmenttioppi-koulutusta myös muille alalla toimiville ammattilaisille. Päätoimisena pigmentointi-artistina jo vuosien ajan toiminut Petra rakastaa työtään ja se on, vuosien jälkeenkin  edelleen hänelle intohimo. 

Nikolina ”Niki” Beatovic on toinen Microblading ja pigmentointi-artistimme, hänelläkin on jo useiden vuosien kokemus alalta. Niki on luotettava ammattilainen, joka suhtautuu yhtälailla työhönsä intohimolla ja rakkaudella. Niki tekee meillä myös kulmien laminointeja ja ripsien kestotaivutuksia, kulmien kestovärjäyksiä ja muotoiluja. Nikin löydät Instagramista: @beabrowsniki

 

Vahva osaaminen, visuaalisuus, vuosien kokemus sekä jatkuva itsensä kehittäminen ja ammattitaidon jatkuva ylläpito on meille kaikille yhteistä, mutta tämän lisäksi tärkeimpiä prioriteettejämme ovat myös laadukkat tuotteet ja työkalut. 

Ammattitaitomme on huomioitu myös maailmalla ja töitämme löytää myös mm. Swiss Colorin, Microbeaun, LiPigments Globalin, Sharp Browsin, Labinan, Worthit Beauty Academyn, Biotekin ja muiden alan suurten ja  tunnetuimpien organisaatioiden julkaisuissa. 

Hoitolamme sijaitsee Helsingissä, Töölössä os. Pohjoinen Hesperiankatu 15.  Hyvänä maamerkkinä on Töölö Gym ihan vieressä.  

Maksullisia parkkipaikkoja on edustalla reilusti (toisinaan voi silti joutua vapaata parkkiruutua hieman etsimään) sekä julkisilla pääsee näppärästi lähes etuovelle. Rautatieasemalta sekä Kampista n. 15min kävelymatka. 

Ajanvaraukset nettiajanvarauksella, tiedustelut meilitse: info@ptbrows.fi tai numerosta 040 6602014

Parhaiten meidät tavoitat meilitse ([email protected]), sillä olemme liikkeessä paikalla ajanvarausten mukaan ja pääsemme vastaamaan puhelimeen liikkeessä ollessamme ainoastaan töiden välissä. 

Petra pinkkitukka

Petra
Tujunen

Sertifioitu Microblading- ja Kestopigmentointi -artisti sekä maskeeraaja, meikkitaiteilija.

Olen PTBrowsin perustaja ja päätoiminen taiteilija. Alunperin olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Lapualta. Olen asunut elämäni aikana hyvinkin monella paikkakunnalla, mutta nykyään jälleen Etelä-Suomessa.

Minulla on kauneudenhoitoalalta yli 20:n vuoden kokemus meikkitaiteilijana sekä kampaajana. Kampaajan työt olen toistaiseksi jättänyt, sillä olen erikoistunut Microblading- ja pigmentointi- palveluihin ja niiden kouluttamiseen. 

Ammattitaitoni viimeisimpään olen hankkinut mm. kansainvälisesti hyväksytyn SharpBrows Academyn kautta, joka kouluttaa ammattilaisia ympäri maailman sekä Swiss Colorin että monien muiden kansainvälisten huippuammattilaisten opeissa. Pidän ammattitaitoani yllä kouluttautumalla jatkuvasti sekä intohimo tekemiseeni pitää minut ajan tasalla jatkuvasti kehittyvällä alalla. 

Vahvuuksiani ovat Monipuolisuus, tarkkuus, useiden tekniikoiden osaaminen, keskittymiskyky sekä esteettinen silmä. Vuosien työ kauneuden parissa on tuonut myös symmetrian ja sopusuhtaisuuden hahmotuskyvyn sekä intuition erilaisten asiakkaiden kanssa työskentelyyn. Kouluttajana olen tarkka, vaativa, rehellinen, avoin ja kannustava. Kaikki aloittavat nollasta ja vain tukemalla toisiamme ala kehittyy oikeaan suuntaan. 

Ota yhteyttä

Parhaiten tavoitat minut meilitse.

Ajanvaraukset Töölöön nettiajanvarauksella, meilitse [email protected] tai nro: 0406602014.

Ajanvaraus

Ajanvaraukset Töölöön nettiajanvarauksella tai meilitse.
LUETHAN VARAUSEHDOT HUOLELLISESTI

HUOM! Varauksesta saat varausvahvistuksen meiliisi. luethan sen huolellisesti, sillä meilissä on tärkeää tietoa mm. varausmaksusta.

[email protected] / 0449792638