KOULUTUKSET

Tarjoamme koulutuksia jo alalla oleville ammattilaisille sekä alalle haluaville uusille taiteilijoille. Kouluttajana toimii PMU Master Artist Petra Tujunen ja koulutukset ovat Helsingissä, os. Pohjoinen Hesperiankatu 15, Töölössä PTBrows hoitolassa.

Koulutuksistamme saat aina sertifikaatin.

 

VÄRITEORIA SEKÄ PIGMENTTIOPPI

Ainutlaatuisen laaja koulutus liittyen Pigmentteihin ja väriteoriaan! Vastaavaa sekä vielä puolueetonta tietoa ei ole Suomessa saatavilla muualta.

Tämä koulutus on ehdoton kaikille alalla toimiville ammattilaisille, sillä se antaa silmiä avaavaa tietoa liittyen pigmenttien valmistukseen, niiden ominaisuuksiin, käyttötilanteisiin, värimuutoksiin ajan kuluessa, eri ominaisuuksien hyödyntämiseen ja paljon muuta. Näitä kaikkia tietoja tarvitset saadaksesi tasaisen hyviä, kauniisti pidemmänkin ajan kestäviä lopputuloksia.

Tässä koulutuksessa käydään läpi myös eri ihotyypit, eri ihojen pohjavärit, niiden tunnistaminen ja millä värillä milloinkin saadaan paras parantunut lopputulos.

Värien koostumuksen muuttaminen ja miten siitä voi hyötyä?

Mitkä on laadukkaita pigmenttejä ja mistä ne voi tunnistaa?

Miten tehdä (myös) tummia kulmia ilman että ne muuttuvat harmaiksi ja/tai liilan sinertäviksi?

Joudutko vuosihulloissa korjaamaan omien asiakkaidesi kulmien väriä, koska ne on muuttuneet harmaiksi? (Vaikka sinulla pitäisi olla käytössä laadukas pigmentti)

Inorgaaniset vrs Orgaaniset erot, myytit ja hyödyt

Mm. näihin asioihin saat vastauksia.

AJANKOHDAT: 2.3. , 26.3. ja 6.4.

2.3. ja 6.4. järjestetään myös ZOOMina

HINTA 280€ (sis. alv)

Kesto n. 10-15

Ilmoittaudu: petra@ptbrows.fi

MICROBLADING PERUSKOULUTUS

12. ja 13.3. Ilmoittaudu mukaan laittamalla meiliä: petra@ptrows.fi

HUOM! Paikkoja rajoitetusti!

Peruskoulutus tarjoaa Microbladingin perusteet, teorian sekä käytännön harjoittelua harjoitusihoon sekä malleille. Koulutus on 2 päiväinen ja hintaan sisältyy lounas. Varaa kuitenkin omia eväitä mukaan, sillä päivät ovat hyvin intensiiviset ja kesto n. 10-17

Peruskoulutukseen sisältyy myös aloituspaketti ja koulutuksen kokonaishinta on 2000€ (sis. ALV) Koulutuksen voi maksaa myös osissa, osamaksusta pääset lukemaan lisää täältä.

Aloitus Microbladingiin on näin mahdollista ilman isoa alkuinvestointia eikä sinun tarvitse etsiä työtarvikkeita netin moninaisesta tarjonnasta sillä olemme valinneet sinulle valmiiksi laadukkaat pigmentit, terät ym millä pääset heti alkuun.

Ilmoittautuminen on aina sitova, sillä koulutukset edellyttävät alkuinvestointeja sekä paljon työtä jo etukäteen, jolloin emme voi palauttaa jo maksettua koulutusta.

LIP BLUSH, COMBO, MB TEKNKIIKKA, EYELINERIT JNE….

Ammattilaisten tekniikkakoulutukset (mm. Lip Blush, kulmien monet eri konetekniikat sekä eyeliner-tekniikat) järjestetään sopimuksen mukaan. Nämä koulutukset ovat aina one to one eli koulutus on intensiivinen, juuri sinun tarpeisiisi räätälöity ja saat kouluttajan huomion kokonaan itsellesi. Koulutukset näihin ovat joko 1 tai 2 päiväiset (suosittelemme 2 päivää sillä uusi tekniikka ja/tai palvelu on helpompi ottaa haltuun kunnon alkutreenillä), riippuen osaamisesta sekä siitä. mitä haluat oppia! Koulutuksessa käydään teoriaa, harjoitellaan tekniikkaa lateksiin ja myös mallille. Demotyö on mahdollinen riippuen siitä, onko koulutus 1 vai 2 päiväinen. Saat vinkkejä työn tekemiseen mahdollisimman tehokkaasti, laadukkaasti, tarkasti (tasainen laatu), oikeaoppisesti (ihon ehdoilla), ongelmatilanteisiin ratkaisuja ja eri tekniikoita, neulavalinnoista, koneen käytöstä (nopeus, käden liike ym. ) ja paljon muuta, mitä ikinä koet kaipaavasi!

Tahtotilamme on opettaa tekniikka niin, että voit alkaa töitä tekemään varmalla asenteella uudella, hiotulla tekniikalla tai palvelulla. <3

Teemme paljon asiakastöitä, koska rakastamme sitä ja näin ollen kouluspäiville on kiintiöt joten paikkoja saatavilla rajoitetusti. 

Laita meiliä: petra@ptbrows ja sovi itsellesi aika uuden oppimiseen tai nykyisten taitojen hiomiseen. 

Hinta alk. 800€ (+alv)