Koulutukset

Tarjoamme laadukkaat ja kattavat koulutukset jo alalla oleville ammattilaisille sekä alalle haluaville uusille artisteille. Kouluttajana toimii PMU Master Artist Petra Tujunen ja koulutukset ovat Helsingissä, os. Pohjoinen Hesperiankatu 15, Töölössä PTBrows hoitolassa.

Kaikki koulutuksemme on mahdollista maksaa myös osissa (varausmaksu 20% maksetaan etukäteen)

(voit itse määritellä haluamasi maksuajan tai maksaa summan myös nopeammin pois). Lisätietoa osamaksusta: [email protected]

 Kalenterimme täyttyy melko nopeasti, joten varaa koulutusaikasi hyvissä ajoin. <3

Koulutuksistamme saat aina kirjallisen materiaalin, aloituspaketin, sertifikaatin sekä 12kk tuen myös koulutuksen jälkeen. 

HUOM! Microblading peruskoulutus Tampereella 2.-3.12.2023!

Koulutustiedustelut toivomme joko sähköpostitse: [email protected] tai WhatsApp: 0406602014

VÄRITEORIA SEKÄ PIGMENTTIOPPI 

Ainutlaatuisen laaja koulutus liittyen Pigmentteihin ja väriteoriaan!

Väriguru Petra jakaa tässä koulutuksessa hyvin laajasti tämän hetken tiedon mitä liittyy pigmentteihin ja värien käyttöön.

Vastaavaa, puolueetonta tietoa ei ole Suomessa saatavilla muualta. Petra ei suosi mitään tiettyä merkkiä tai maahantuojaa, vaan tässä koulutuksessa käydään asiat läpi rehellisesti ja faktapohjalta. 

Tämä koulutus on ehdoton kaikille alalla toimiville ammattilaisille, sillä se antaa silmiä avaavaa tietoa liittyen pigmenttien valmistukseen, niiden ominaisuuksiin, käyttötilanteisiin, värimuutoksiin ajan kuluessa, eri ominaisuuksien hyödyntämiseen ja paljon muuta. Rikomme myös alallamme olevia sitkeitä myyttejä. 

Koulutuksessa saamiasi tietoja tarvitset saadaksesi tasaisen hyviä, kauniisti pidemmänkin ajan kestäviä lopputuloksia tai kun haluat tehdä työtäsi itsevarmasti ja tietoon perustuen. 

Tässä koulutuksessa käydään läpi myös eri ihotyypit, eri ihojen pohjavärit, niiden tunnistaminen ja millä värillä milloinkin saadaan paras parantunut lopputulos.

Minkätyyppinen väri eri tekniikoissa?

Eri ainesosat pigmenttipulloissa ja mitä niistä on hyvä tietää.

Miten valitsen jokaiselle asiakkaalleni oikean värin?

Värien koostumuksen muuttaminen (ohentaminen) ja miten siitä voi hyötyä?

Mitkä on laadukkaita pigmenttejä ja mistä ne voi tunnistaa?

Miten tehdä (myös) tummia kulmia ilman että ne muuttuvat harmaiksi ja/tai liilan sinertäviksi?

Joudutko vuosihulloissa korjaamaan omien asiakkaidesi kulmien väriä, koska ne on muuttuneet harmaiksi jopa alle vuodessa? (Vaikka sinulla pitäisi olla käytössä laadukas pigmentti)

Inorgaaniset vrs. Orgaaniset eroavaisuudet, myytit, hyödyt ja parhaat käyttötavat eri tyyppisille pigmenteille. 

Mitä värejä Petra itse tykkää käyttää ja miksi. 

Mm. näihin asioihin saat vastauksia.

Tulossa Online koulutuksena!

lisätietoja: [email protected] tai WhatsApp: 0406602014

Hinta 280€

Väriteoria saatavana myös osana muita koulutuksiamme, kysy lisää: [email protected]

MICROBLADING PERUSKOULUTUS 3000€ sis alv 24%

sisältää erittäin kattavan ja laadukkaan aloituspaketin

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ: 

Microbladingin perusteet, väriteoria, hygienia/septiikka-asiat, oikeaoppiset työtekniikat, kulmien mittaus ja piirtäminen, eri kasvotyypeille sopivat kulmamuodot, parhaiksi todetut työvälineet sekä pigmentit, työtilan/studion lain mukaiset edellytykset, sopimusasiat, vinkit asiakaspalveluun ja -kohtaamiseen,  lateksille harjoittelua sekä asiakastyöt malleille, lisäksi saat myös vinkkejä markkinointiin, someen, hinnoitteluun, asiakashankintaan ja töiden kuvaamiseen sekä tuen jatkaessasi työskentelyä itsenäisesti omille asiakkaillesi.  

Koulutus koostuu etätehtävistä ja 2:sta lähiopetuspäivästä.  Koulutuksemme jälkeen voit aloittaa työskentelyn itsenäisesti, mutta et jää yksin, vaan kouluttaja antaa tukea ja palautetta sekä ohjaa tekemistäsi tarpeesi mukaan vielä 12kk. 

Peruskoulutukseemme sisältyy aina myös aloituspaketti (värejä, MB manuaalityökalut, mittausvälineet, lateksit ym. harjoitusmateriaalit, kirjallinen materiaali jne..) ja aloituspaketilla pääset aloittamaan työskentelyn asiakkaille. 

Uuden uran aloittaminen on siis mahdollista ilman kovin isoa alkuinvestointia eikä sinun tarvitse etsiä työtarvikkeita netin moninaisesta tarjonnasta sillä olemme valinneet sinulle valmiiksi plaadukkaat pigmentit, sekä muut työkalut ja tarvikkeet millä pääset heti alkuun. 

Mikäli haluat lisätietoja tai ilmoittautua, toivomme yhteydenottoasi joko sähköpostitse:  [email protected] tai WhatsApp: 0406602014

PERUSKOULUTUS KULMIEN PIGMENTOINNIT/KONETEKNIIKKA 3500€ sis alv 24%

Sisältää erittäin kattavan ja laadukkaan aloituspaketin ja 

muita erikoisuuksia mitä vain meidän koulutuksissa!

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ: 

 • Eri konetekniikat mitä juuri tällä hetkellä pigmentoinneissa käytetään eli viimeisin tietotaito 
 • Oikeappiset otteet iholla työskennellessä sekä koneen anatomisesti oikeaoppinen käyttö ja työergonomia
 • Kulmien mittaaminen, piirtäminen ja muoto-oppi sekä eri kasvotyyppien huomioiminen
 • Harjoittelua ennen mallille työskentelyä
 • Pigmentit ja värioppi
 • Ihotyypit ja niiden tunnistaminen
 • Kontraindikaatiot
 • Hygienia ja Septiikka-asiat, turvallinen työskentely
 • Työpisteen ja työtilan lain mukaiset vaatimukset
 • Eri tyyppisten koneiden testaaminen (tällä on työsi kannalta jo heti alussa merkittävä arvo)
 • Mitä on hyvä tietää Pigmentointikoneesta sekä itselle sopivan koneen tunnistaminen ja suosittelemme myös käsialallesi sopivaa konetyyppiä (koneita on markkinoilla paljon ja uuden artistin voi olla lähes mahdoton tietää mikä kone juuri itselle olisi paras), näin säästät myös rahaa, kun et osta konetta joka ei olekaan tarpeeksi tehokas/käteesi sopiva ym. 
 • Eri työvälineet ja niiden oikea käyttö eri tekniikoissa ja ihotyypeissä
 • Sopimusasiat, hoito-ohjeet ja asiakastyytyväisyys
 • Kuvaaminen, markkinointi, asiakashankinta, hinnoittelu, 
 • Demotyö ja työskentely malleille (mallit tulevat PTBrowsin puolesta)
 • Aloituspaketti sis. mm. värit, harjoittelumateriaalit, kirjalliset materiaalit, mittaus- ja suunnittelutyövälineet, ym. ym. (uskallamme väittää että tämä on kattavin paketti Suomen koulutuksissa)
 • Kehitysen seuranta ja tuki myös koulutuksen jälkeen 12kk
 • Ammattilaisten WhatsApp ryhmä mistä myös saat tukea ja vastauksia mieltä askarruttaviin asioihin
 • Sertifikaatti

Petran suosimat koneet, työvälineet, toteutustavat, tehokas työskentely ja vinkit mistä tilata jatkossa tarvittavat työtarpeet (vältät maksamasta ylihintaa sekä säästät aikaa, kun et joudu etsimään tarvitsemiasi asioita netistä eri paikoista) 

Emme suosi mitään tiettyä valmistajaa, vaan käytämme parhaimmiksi kokemiamme värejä, työtarvikkeita, koneita jne. eri maahantuojilta. Saat käyttöösi heti myös vuosien kokemuksemme perusteella parhaiksi valikoidut välineet ja tuotteet. <3

 Emme myöskään edellytä omaa konetta, mutta halutessasi voi peruskoulutuksen ottaa myös koneen kanssa, jolloin koneen hinta (400€ sis alv) lisätään koulutuksen hintaan.  

 

Jo alalla oleville ammattilaisten tekniikkakoulutukset

 

1 päivä: 1500€ (sis alv.24%)

2 päivää 2800€ (sis alv 24%)

Oletko jo alalla ja haluat viedä tekemistäsi eteenpäin tai oppia uuden alueen pigmentoinnin?

Koetko symmetrian saavuttamisen haastavana tai viekö piirtäminen mielestäsi liian kauan? 

Kaipaatko peruskoulutuksen jälkeen lisää ohjausta, vinkkejä, kokeneen ammattilaisen tukea ja näkemystä miten saat tehtyä entistä kauniimpia töitä? 

Haluat saada kädestä pitäen ohjausta ja nähdä miten Petra tekee kulmia, huulia tai eyelinereita?

Paranevatko työsi sellaisiksi mitä halusit vai onko työskentelyssä jotain mitä on hyvä hioa parhaan lopputuloksen saamiseksi?

Koetko että haluat oppia eri tyylisiä karvatekniikka-kuvioita ja alkaa tekemään monipuolisempia Microblading-kulmia?

Oletko käynyt koulutuksen jo pitkän aikaa sitten ja haluat päivittää tekemisesi uusimpiin tyyleihin ja tekniikoihin?

Kaipaatko Inspiraatiota ja paloa työhön?

Useat eri tekniikat haltuunsa ottaneena Petra jakaa mielellään osaamista, tietoa ja tukea kollegoille. Kerro mitä haluat ja tehdään töitä yhdessä!

Yksilöllisesti räätälöity tekniikkakoulutus tai uusi aluevaltaus voi olla esimerkiksijokin alla olevista::

luonnollinen Lip Blush (2 mallityötä, jos ennestään konetyöstä kokemusta)

huulet magnumeilla (täytyy olla kokemusta konetyöskentelystä vähintään 1 vuosi) tämä nopeampi tekniikka tehdä huulet ja lopputulos voi silti olla luonnollinen!

Petran tunnettu Combo Brows eli yhdistelmätekniikka ja sen monet variaatiot

Cashmere karvatekniikka koneella (edellyttää kokemusta konetyöstä)

Puuterikulmat ja shading tekniikat (1 RL, 3RL, isommat shaderit tai magnumit) 

Microblading tekniikka preppi (esim. oikea syvyys, eri kuviot ja selkärankatyylit, työn tasalaatuisuus, työergonomia, symmetrian parantaminen, työskentelyn tehokkuus, luonnollisen lopputuloksen saavuttaminen jne. )

Haluatko viimein saada syvempää tietoa koneista ja 1RL, 3RL lisäksi syventää tietoa tietoa muihin konfigurointeihin (5RS, 7, 8, 9RS, 5UM, 7UM, 9UM, miksi milloin ja mikä, entä taper jne)? 

Artistin Työvälineet + Värioppi, tähän voi lisätä mm. konetekniikan preppausta esim. pikselin toteutus tai konetekniikan ja karvatekniikan yhdistäminen (yksi mallityö). 

Eri koneiden testaamista käytännösä ja itselle sopivan koneen löytäminen, eri konfiurointien käyttö,  miten haastavat ihotyypit ja tilanteet parhaiten onnistuu, tekniikan ja työvälineiden vaikutus lopputulokseen ja miten valita mahdollisimman optimaaliset välineet ja värit kullekin asiakkaalle. 

Koulutuksemme ovat yksilökoulutuksia (ellei erikseen ole muuta sovittu/mainittu) eli koulutus on  juuri sinun tarpeisiisi räätälöity ja saat kouluttajan huomion kokonaan itsellesi. Koulutukset järjestetään Helsingissä PTBrows hoitolassa, Töölössä ellei poikkeuksellisesti muuta ole sovittu. 

Tekniikkakoulutuksissa (kulmat) painotus on työskentelyssä ja sen kehittämisessä ja mallit (3kpl)  tulevat PTBrowsin puolesta.

Emme edellytä omaa pigmentointikonetta oppilailta, vaan tarjoamme mahdollisuuden testata eri koneita, jos haluat. On hyvä kuitenkin ottaa myös oma kone koulutukseen mukaan, kouluttaja näkee työskentelysi tutulla laitteella myös. Koulutuksessamme käymme tekniikan lisäksi läpi myös muita työvälineitä, väriasioita, ongelmatilanteiden ratkaisuja, haastavat ihotyypit ym. ja saat teoriaosuudesta kattavan kirjallisen materiaalin itsellesi, niin löydät tärkeät tiedot koulutuksen jälkeenkin.

Tahtotilamme on opettaa tekemistä niin, että voit alkaa töitä tekemään varmalla asenteella, tietäen että sinulla on tarvittava tieto sekä tuki PMU matkallasi. <3

Teemme paljon asiakastöitä (koska rakastamme sitä) ja näin ollen koulutuspäiville on kiintiöt, joten paikkoja saatavilla rajoitetusti. 

Kysy lisää joko meilillä: [email protected] tai WhatsAppilla: 0406602014

 ja sovi itsellesi aika uuden oppimiseen tai nykyisten taitojen hiomiseen. <3 

Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeudet muutoksiin