Microblading + shading sekä Combo Brows

Moniulotteisempaan lopputulokseen voidaan käyttää useaa tekniikkaa.

Microblading käsittelyn yhteydessä tehdään lopuksi ns. Shading eli väritetään kulmia viiltojen jälkeen niiden välistä pigmentointikoneella puuterimaisesti. Kulmista tulee hieman tummemmat kuin pelkässä Microbladingissa ja aavistuksen viimeistellymmän näköiset. Tätä tekniikkaa käytetään melko paljon, varsinkin jos oma karva on vahvaa mutta ei koko kulman alueella tai silloin kun omia karvoja ei ole lainkaan tai niitä on hyvin vähän. Shading tuo lopputulokseen varjostusta ja kolmiulotteisuutta.

Combo Brows on karvatekniikan ja puuteritekniikan yhdistelmä. Tämä tyyli on mahdollista toteuttaa hyvin eri voimakkuuksilla ja on lyömätön myös haastavammalle ihotyypille, vanhojen pigmentointien korjauksissa ja jos haluat kulmat mitkä näyttävät uskottavilta eivätkä vaadi meikkaamista (kaikille teille jotka meikkaatte kulmia päivittäin). Räätälöin karvatekniikan ja puuteritekniikan suhteen aina asiakaskohtaisesti, joten saat juuri sinulle toimivan lopputuloksen.

Käsittely on ensimmäisellä kerralla kaksiosainen ja vahvistus tehdään 6-12 viikon kuluessa ensimmäisestä käynnistä.

Shading

Shading on tekniikka, millä saadaan Light Microblading -kulmat näyttämään meikatummilta sekä tummemmilta.
Shadingissa pigmenttiä lisätään kulmakarvan alueelle myös hiusvetojen väliin puuterimaisena häivytyksenä, jolloin kulmista tulee tummemmat ja intensiivisemmät. Tätä tekniikkaa käytetään usein myös, kun halutaan peittää esimerkiksi vanhaa pigmentointia (kuten kuvassa) tai omia karvoja ei ole ollenkaan. Loistava työkalu myös asiakkaille kenellä oma karva kulmissa tuuheaa, vahva tai todella tumma, mutta muoto tai pituus on vajaa.