Ombré kulmat & Powder brows eli puuterikulmat

Kestävämpi lopputulos. Meikatumpi look.

Ombré -kulmat sekä ns. Powder Brows tehdään pigmentointikoneella. Kyseessä pigmentointi, kestomeikki, puolipysyvä tatuointi, pmu eli permanent makeup (rakkaalla lapsella monta nimeä). Tässä ei tehdä lainkaan karvamaisia linjoja, vaan lopputulos tehdään koneella ja pigmentillä puuterisena värityksenä. Väri on juuri tehtynä punertavampi ja huomattavasti tummempi kuin parantuenena. Punertavuus johtuu mm siitä, että ihon punoitus paistaa pigmentin pohjalta läpi, kun kaikki puudute on ihosta hävinnyt. Väri vaalenee ja pehmenee paranemisprosessin aikana jopa 40% ,punertavuus häviää muutamassa päivässä. Parantunut lopputulos on väritystekniikan ansiosta kuitenkin luonnollinen, eikä ns. vanhan tyyppisiä piirretyn näköisiä kulmia tarvitse pelätä. Puuteritekniikkaa on mahdollista toetuttaa hyvin eri intensiteettisinä ja tämä tekniikka toimii todella hyvin niin vaaleissa kuin hyvin tummissa kulmissa. Lopputulos voi olla äärimmäisen pehmeästä luonnollisesta aina hyvin vahvaan ja meikattuun lookkiin. Väri voi myös olla vaaleasta tummaan. Puuteritekniikka toimii kauniina pohjavärinä kulmissa missä omaa karvaa on kauttaaltaan ja kaipaat vain selkeyttä muotoon sekä ehkä hieman lisäväriä kulmiin. Mikäli sinulle on tehty jo aiemmin kulmiin käsittelyä ja kaipaat niihin korjausta tai peittoa, on puuteritekniikka paras vaihtoehto.
Meikkaatko kulmasi päivittäin kulmakynällä? Valitse siinä tapauksessa joko Puuteri tai Yhdistelmä (Combo).

Tämä on sinulle loistava, jos olet tottunut meikkamaan päivittäin ja haluat kulmiin lopputuloksen mikä ei kaipaa vahvistusta, vaikka laittaisit meikkiä kasvoihin. Alkuosa kulmasta on häivytetty ja väri on intensiivisin kulman alalinjassa sekä hännässä. Pysyvyys on yleensä 1,5 -3 vuotta. Pigmentti laitetaan Tässäkin samaan ihokerrokseen kuin Microbladingissa, siksi ei ole pelkoa että lopputulos olisi ikuinen (kuten esimerkiksi vanhanaikaisissa pigmentoinneissa). Tämäkin vaatii yleensä vahvistuksen ensimmäisen käynnin jälkeen noin 6-12 viikon kuluttua.

Hybridikulmat

Microbladingin ja Ombré -kulmien yhdistelmä (kyllä, vielä yksi yhdistelmä). Kulmien alkuosaan tehdään Microblading-tekniikalla karvat, muuten kulmat muotoillaan puuteritekniikalla. Tämä on myös todella toimiva yhdistelmä, paljon käytetään vanhojen pigmentointien peittämisessä ja korjaamisessa. Sopii loistavasti myös, kun halutaan näyttävä ja meikattu look ja jos puuterimainen häivytys alkuosassa tuntuu liian kevyeltä (Ombré). Pysyvyys 1,5-3 vuotta, vaatii vahvistuksen 6-12 viikkoa ensimmäisestä hoidosta.