Huulten kestopigmentointi

Huulten kestopigmentointi tuo kasvoillesi freshin lookin. Sen lisäksi pigmentoinnilla voidaan korjata esimerkiksi huulten epäsymmetriaa.

Huulten pigmentointi on muuttunut huomattavasti siitä, kun ennen tehtiin pelkät rajaukset. Värivalikoima on hyvin laaja ja pigmenttejä voi myös sekoittaa juuri toivomasi sävyn mukaiseksi. Väri voi olla myös upea nude look. Epäsymmetriaa sekä huulten väriä saadaan tällä tekniikalla korjattua kauniisti. Huulten pigmentointi toimii myös, jos huulipunan käyttö tuntuu epämukavalta, mutta kaipaat freesiä väriä ja/tai selkeämpää muotoa huuliin.

Termi ”Aquarel lips” tarkoittaa kolmiulotteisesti ja häivytetysti kokonaan väritettyjä huulia. Nämä tehdään pigemntointikoneella ja lopputulos on todella kaunis sekä kestää jopa 2-5 vuotta.

Ombré Lips – tekniikassa rajaus ulkoreunassa on hieman tummempi / intensiivisempi ja väriä häivytetään suuta kohden, tämä lähimpänä entisiä pelkkiä rajauksia mutta kolmiulotteisena näyttää kauniilta ja tuo huuliin 3D efektiä Aquarell tekniikkaa selkeämmin.

Lip Blush on myös nykyään todella suosittu, siinä huulet väritetään kauttaaltaan puuterimaisesti ja hyvin luonnollisella sävyllä (toimii myös mainitsemani nude lookkina). Huulista saadaan symmetriset ja ne myös näyttävät isommilta värityksen ja kauniin, selkeän muodon ansiosta.

Huulet pigmentoidaan aina melko lähelle huulien omia rajoja (ei siis voida tehdä selvästi isommaksi värittämällä huomattavasti oman rajan yli). Tämä siksi, että lopputulos ei olisi kaunis värin muuttuessa paranemisprosessin aikana ihon värisen alueen kohdalta eri väriseksi. Iho on myös erilaista huulikudoksen alueella kuin kasvojen iho. Tämäkin vaikuttaa väriin ihon parantuessa.

Käsittely voidaan vallan hyvin tehdä myös täytettyihin huuliin, itse asiassa toimii näissä erittäin hyvin, koska huulet ovat pinkeämmät. Väliä täytehoidosta tulisi olla vähintään 2 viikkoa.

Huomioitavaa ennen käsittelyä; mikäli sinulla on taipumusta huuliherpekseen ( jos sinulla on joskus ollut huulessa herpesrakkula) suosittelen ehdottomasti viikon kuuria herpeksen estolääkitystä. Huulten pigmentointi saattaa laukaista huuliherpeksen ja sitä kautta vaikuttaa epäsuotuisasti lopputulokseen herpeksen alueella, mutta ennenkaikkea on hyvin epämiellyttävä kokemus paranemisprosessin aikana.

Tavallisesti huulet paranevat todella nopeasti ja melko vaivattomasti noin viikossa (ihon pintakerros). Hoitovoiteena 24h jälkeen hoidosta voi käyttää Vaseliinia.