Petra
Tujunen

Sertifioitu Microblading- ja Kestopigmentointiartisti sekä maskeeraaja, meikkitaiteilija.

Olen PTBrowsin perustaja ja päätoiminen taiteilija. Alunperin olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, Lapualta. Olen asunut elämäni aikana hyvinkin monella paikkakunnalla, mutta nykyään jälleen Etelä-Suomessa.

Minulla on kauneudenhoitoalalta yli 20:n vuoden kokemus meikkitaiteilijana sekä kampaajana. Kampaajan työt olen toistaiseksi jättänyt, sillä olen erikoistunut Microblading- ja pigmentointi- palveluihin ja kouluttamiseen. Ammattitaitoni viimeisimpään olen hankkinut mm. kansainvälisesti hyväksytyn SharpBrows Academyn kautta, joka kouluttaa ammattilaisia ympäri maailman sekä Swiss Colorin, Girlzinkin ja lukuisten muiden kansainvälisten huippuartistien opeissa.

Kunnianhimoisena sekä pedanttina taiteilijana haluan tarjota viimeisimmän tietotaidon ja uusimmat tekniikat asiakkailleni, sekä olla ajan tasalla genren tapahtumista. Ammattitaitoani pidän yllä kouluttautumalla säännöllisesti sekä intohimo tekemiseeni pitää minut ajan tasalla jatkuvasti kehittyvällä alalla. Olen ollut kiinnostunut kauneudesta aina ja ensimmäiset meikit tein kilpatanssi-ystävilleni 14-vuotiaana.   

Vahvuuksiani ovat keskittymiskyky, tarkkuus, tekniikka sekä esteettinen silmä. Vuosien työ kauneuden parissa on hionut myös symmetrian hahmottamisen sekä intuition erilaisten asiakkaiden kanssa työskentelyyn. Kouluttajana olen tarkka, vaativa, rehellinen mutta kannustava. Kaikki me aloitamme nollasta ja vain tukemalla toisiamme ala kehittyy oikeaan suuntaan.  <3

Olen kuitenkin myös muuta kuin työni ja arkeni täyttyy perhe-elämästä ja pienten lasten (sekä yhden jo aikuisen lapsen) kasvattamisesta ja tukemisesta. Äitinä olo on antoisaa ja etuoikeus, mutta myös hyvin intensiivistä. Perhe on minulle tietenkin hyvin tärkeä ja tästä syystä asiakastyöt teen pääasiassa arkisin 10-18 välillä. Haluan nähdä lasteni kasvavan ja olla heille paikalla huolimatta kiireisestä yrittäjän arjesta. 

Olen vuosikausia myös urheillut, jopa kilpaillut niin Fitness-genressä kuin kilpatanssissa, mutta viime vuodet arki on ollut lähinnä työtä ja perhe-elämää. Pyrin kuitenkin saamaan treenin takaisin mukaan arkeeni jälleen, kun lapsetkin ovat jo taaperoiän ohittaneet. 

Päivittäin kohdatessani ihania asiakkaita saan tarjota arkeen helppoutta heille jokaiselle omia piirteitä kunnioittaen ja esiin tuoden. Naisena ja äitinä on helppo ymmärtää ja arvostaa sitä miten ihanaa on tuntea olevansa oma itsensä, ilman joka aamuista meikkausrumbaa!  Tätä pigemntoinnit ja minä pystyn tarjoamaan. Asiakaskuntaani kuuluvat myös he keillä on esimerkiksi sairauden tai onnettomuuden aiheuttamaa muutosta tai epäsymmetriaa kasvoissa. Pigmentoinnilla on mahdollista saada apua itseä häiritsevään tilanteeseen. Tästä osa-alueesta työssäni olen hyvin kiitollinen, sillä se on erittäin palkitsevaa ja antaa vielä lisäarvoa omalle tekemiselle. 

Haluan ottaa huomioon aina asiakkaani persoonallisuuden ja omat toiveet, koska kasvot ovat niin henkilökohtaiset. Parasta työssäni onkin se, että lopputulos on aina yhtä lumoava, koska kaikissa meissä on kauneutta. Kerta toisensa jälkeen on ihana nähdä tämä positiivinen muutos asiakkaan kasvojen lisäksi mielialassa. <3 Arvostan myös asiakkaideni suurta luottamusta minua kohtaan, kun he valitsevat juuri minut tekemään kasvoihinsa käsittelyn. 

Syy, miksi teen mielelläni Microbladingia ja pigmentointeja on se, että uudet tekniikat sekä laadukkaat työvälineet ja pigmentit mahdollistavat luonnollisen näköiset ja kauniit lopputulokset turvallisesti.  Ammattitaidolla ja oikein tehtynä Microblading ja pigmentoinnit myös haalistuvat ajan kuluessa eikä tarvitse pelätä arpikudosta tai loppuelämän kestäviä hassun värisiä kulmia (tässä siis hyvin tärkeässä roolissa tekniikka ja käytetty pigmentti). On myös hyvä muistaa tekijää etsiessään, että laadukkaat työvälineet ja pigmentit eivät mahdollista kaikista edullisinta hintaa, joten valitse tekijä työn jäljen ja tasaisen laadun perusteella, älä koskaan hinnan. Aluksi edullinen hinta saattaakin ajan kuluessa muodostua kalliiksi. Tästä näen joka viikko esimerkkejä, sillä teen hyvin paljon myös korjaus- ja peittotöitä sekä poistoja kulmiin. Kun joudutaan lähteä korjaamaan tai poistamaan aiempia pigmentointeja, työ on vaativampaa sekä hitaampaa kuin uusien tekeminen ja vaatii kärsivällisyyttä myös asiakkaalta. Muistathan katsoa aina myös parantuneita kuvia töistä, kun vertailet tekijöiden portfolioita!

Suositussa Microbladingissa muutos on aina huikea, koska lopputulos on kuin aito kulmakarva! Pelon siitä, että pigmentoidut kulmat ovat kuin tussilla piirretyt viivat ja kasvoja hallitseva outo lisä loppuelämän ajan, voit asiakkaanani unohtaa. Voit myös huoletta kertoa tämän puolisollesi, hänen epäillessään lopputulosta! 😉

Tutustu eri tekniikoihin palveluiden omilla sivuillani. Palvelut löydät ylävalikosta lajiteltuna.

Löydät kuvia tekemistäni töistä palveluiden omilta sivuilta, mutta paljon kattavammin sosiaalisen median PTBrows-tileiltäni, kuten Instagramista ja facebookista. Päivitän kuvia töistäni tällä hetkellä eniten Instagramiin, joten seuraa tiliäni siellä @ptbrows

Kaikki käsittelyt teen aina hyvällä maulla, turvallisesti, ammattitaidolla ja ennen kaikkea toiveesi huomioiden. Kerron rehellisesti myös ammattilaisen näkemykseni esimerkiksi oikeaa tekniikkaa valitessa tai lopputulosta miettiessäsi. Voit olla huoletta varatessasi minulle ajan, tulet varmasti kuulluksi. <3

Ansaitset parasta!