PTBrows-lasku

PTBrows tarjoaa maksuvaihtoehtona myös laskun yhteistyössä Resurs Bankin kanssa. Laskumahdollisuus koskee kaikkia Petran koulutuksia, koneita sekä Petran tarjoamia Microblading- ja Pigmentointipalveluja.

HUOM! Mikäli haluat maksaa laskulla tai osissa, haethan luottopäätöksen alla olevan ohjeen mukaan ETUKÄTEEN Resurs Bankilta. Seuraa ohjeita tarkasti ja muista vielä allekirjoittaa/vahvistaa saamasi luottopäätös (saat tarkat ohjeet joka vaiheessa, luethan ne huolellisesti). Ota mukaasi ajokortti tai muu virallinen henkilökortti saapuessasi käsittelyyn. 

Laskulla maksaminen edellyttää 18 -vuoden ikää, virallista osoitetta Suomessa (osoitetieto oltava Väestörekisterissä) sekä luottotiedot oltava kunnossa.

Laskulle saat aina 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Ts. valitessasi laskun saat pidemmän maksuajan ilman mitään lisäkuluja. 

Voit pilkkoa laskun myös osiin (osamaksu). Voit lisäksi esimerkiksi maksaa osan palvelusta käynnin yhteydessä (osuudet voit itse määritellä) ja ottaa loppusumman laskulle, jolloin saat jaettua palvelun hinnan kahteen osaan ilman mitään lisäkustannuksia. 

Haettu luotto on jatkuvakäyttöinen, joten voit ostaa laskulle myös muita palvelujani vaikka samantien. Useamman alueen pigmentoinnit voit siis jakaa laskulla osiin niin halutessasi. Tämä maksuvaihtoehto koskee ainoastaan Petran palveluja eikä sitä voi käyttää muualla. 

Laskutili ei aiheuta mitään kuluja, mikäli et osta tilille palvelujani. Voit siis hakea laskua etukäteen, etkä maksa siitä mitään. 

Hakuprosessissa Resurs Bankin sivuilla luottopäätöksen takia haettava summa on 1500€, mutta tämä ei ole lopullinen laskun loppusumma. Laskun teen minä vasta hoitoon tullessasi ja summa on hoidon hinta tai muu sopimamme määrä (esimerkiksi 50% maksetaan käynnin yhteydessä ja laskulle loput 50%). 

Huomioithan, että varausmaksu maksetaan normaalisti vaikka valitset maksutavaksi laskun

Hakeminen

Luottoa laskua varten voit hakea kätevästi tästä linkistä.

Tekstiviesti – luotonhaku 

Mikäli sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit hakea rahoitusta tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla ”TERVEYSTILI2”. 

Saat hakemus linkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS varmenteella. LUETHAN TARKASTI SAAMASI OHJEET, VARMENNUS VAADITAAN MUUTAMAAN KERTAAN. 

Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Voit myös tehdä laskusopimuksen paikan päällä minun kanssani. 

(Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18)).

Osamaksuohjelmat