Reverence Beauty Pigmentit

Inorgaaniset Mineraalipigmentit Worthit Reverence ammattikäyttöön
(kulma- ja eyelinerpigmentit)

 Sopii sekä Microblading että konetekniikoihin sellaisenaan (halutessaan voi ohentaa esim. steriilillä vedellä tai ohenteilla).

Pigmentit perustuvat ruskeaan pigmentti jauheeseen, eivät sisällä punaista rautaoksidia eivätkä hiilimustaa (paitsi orgaaninen eyeliner väri Holy perustuu orgaaniseen hiilimustaan).. 

Synteettiset, myrkyttömät ja turvalliset  Amerikkalaiset pigmentit mistä käyttökokemusta yli 32 vuoden ajalta. 

Nämä värit ovat aina jo alunperin olleet myös REACH asetusten mukaiset. 

Ominaisuuksia: 

 • erittäin suuri pigmenttimäärä
 • emulsiomainen koostumus
 • hyvä valonsietokyky
 • mahdollistaa useita eri sävyjä yksilöllisesti joka asiakaalle
 • tasainen haalistuminen (eivät siis muuta sävyä vaalentuessaan vaan haalistuvat kauniisti)
 •  kätevä ja reilun kokoinen pumppupullo (15ml), ravistettava hyvin ennen käyttöä 
 • sopii kaikkiin tekniikoihin, et tarvitse useita eri paksuisia värejä
 • synteettiset
 • myrkyttömät
 • REACH mukaiset
 • säilyy avattuna yli 2v.
 • 10 kulmaväriä (Eve ja Worship voidaan käyttää myös eyelinereissa)
 • 1 orgaaninen eyeliner musta (Holy)
 • 3 korjaus / modifiointi sävyä (oranssi, keltainen ja oliivin vihreä)

Maahantuonti yksinoikeudella PTBrows

Lisätietoja:

 Käyttöohjeet:

Pullo avataan kierrekorkista kiertämällä (korkki on pullon suurempi/paksumpi osa).

Muista ravistaa pulloa hyvin (väh. 20s.) ennenkuin otat väriä värikuppiin.  

Inorgaaniset värit voidaan hyvin usein käyttää sellaisenaan eivätkä ne vaadi esim. oranssin lisäämistä värimassaan, kunhan on valittu väriopillisesti oikea sävy asiakkaan ihon pohjaväriin nähden. Voit siis käyttää toivottua sävyä suoraan hyvin usein pelkäämättä harmaata lopputulosta. 

Värit vaalenevat n. 40% ihon parantuessa joten muista huomioida tämä, kun. valitset tai sekoitat sävyjä. Etenkin karvatekniikassa (Microblading) suosittelemme lisäämään värimassaan tumempaa sävyä (Worship, Purpose, Eve) vaikka lopputulos haluttaisiin melko vaaleana. Koska nämä värit eivät sisällä hiilimustaa, vaaleammat sävyt ovat parantuessa todella vaaleat, joten tämä kannattaa muistaa.  Adorea suosittelemme ainoastaan vaalentamaan muita sävyjä, yksinään käytettynä se on hyvin vaalea. 

Microblading: Työstä väri ihoon rauhallisesti, linjat saattavat vaatia totutusta työtavastasi riippuen hieman aiempaa enemmän painetta. Anna värin imeytyä iholla kierrosten välissä ja pidä lopuksi värinaamio 15min kelmun alla, että väri pääsee imeytymään kunnolla linjoihin. Pigmentit eivät sisällä paljon Glyseriinia, joten väri kuivuu nopeammin. Kelmu estää värin kuivumisen ihon pinnalla ja näin väri saa rauhassa imeytyä koko 15min. Tämä vaihe on erittäin tärkeä Inorgaanisilla väreillä karvatekniikkaa tehdessä. Inorgaaninen väri on karvatekniikassa ihana, sillä linjojen blurraantuminen on  pienempi riski kuin orgaanisella värillä (kunhan työ on toteutettu teknisesti oikein).

Konetekniikat: Värejä ei tarvitse ohentaa, vaan niitä voi käyttää sellaisenaan suoraan konetyöskentelyssä. Neulavalinta tehdään ihotyypin, tekniikan, halutun lopputuloksen, oman työskentelytottumusten jne mukaan, värit toimivat niin 1RL neuloilla kuin isommillakin neularyhmillä. Halutessaan voi omavalintaisesti väriä ohentaa esim., steriilillä vedellä tai pigmenttien ohentamiseen tarkoitetuilla ohenteilla. Emme suosittele kuitenkaan käyttämään Glyseriinia, koska se vaikuttaa epäsuotuisasti pigmenttipartikkeleiden saamiseen ihoon tasaisesti mikäli sitä on massassa liikaa. Inorgaaninen väri on paras työstää ihoon rauhassa, ei liian nopealla liikkeellä, koska molekyylikoko on isompi kuin hiilipohjaisella pigmentillä. huomioi myös värivalinnassa, että värit vaalenevat 40% parantumisen yhteydessä ja valitse rohkeasti tummempia sävyjä tarvittaessa tai sekoita vaaleampiin sävyihin tummempaa mukaan. Todella tummia kulmia tehdessäsi muista värioppi ja lisää tarpeen mukaan värimassaan pieni määrä Joy tai Truth modifiointi väriä, välttääksesi liian kylmän lopputuloksen. Kerrostamalla saadaan paras ja tummin lopputulos (modin määrä värimassassa pienennetään kierrosten välissä ja viimeinen kierros pelkällä kohdevärillä). 

Korjaustyöt: Truth taittaa sinistä ja harmaata, Joy liilaa ja vaalean harmaata, Grace punaista ja oranssia. Modifiointi värimme ovat erittäin pigmenttirikkaita, joten värin korjaukset ovat nopeampia tehdä eikä asiakkaan ihoa tarvitse työstää paljon. Työstä korjausvärillä korjattavaa aluetta vain sen verran, että näet värin ihossa muuttuvan ruskeaksi. Tämän jälkeen voit tehdä viimeisen kierroksen kohdevärillä.