Certified, professional Gold level Microblading and Pigmentation Artist. Professional make-up Artist since '97

Petra Tujunen 

Olen microbladingin ja pigmentointien Certifioitu, kultatason ammattilainen sekä meikkitaiteilija/maskeeraaja jo vuodesta '97. Teen päätyökseni Microbladingia sekä Pigmentointeja ainoana Vaasassa, joten voit luottaa ammattitaitooni ja kokemukseeni.

Teen rakkaudella, ammattitaidolla ja Swiss Colorin puhtailla pigmenteillä nykyaikaiset Pigmentoinnit ja Microbladingit. Lisäksi kulmien laminoinnit (Brow Lift), päivä- ja juhlameikit, kuvaus- ja kilpailumeikit, meikkiopastukset, sekä ripsien kestotaivutukset (Yumi lash lift) kuuluvat palveluihini. 

Löydät minut Vaasan keskustasta liikkeestä CAVA hair and make-up. Ajanvarauslinkki vie CAVAn ajanvaraukseen, skrollaamalla ajanvarauslistaa alas löydät "PTBrows" -palvelut.

Vierailen myös Tampereella hoitola Long Lasting Beautyssä, Pirkkalassa. Nämä varaukset meilitse: petra@ptbrows.fi tai suoraan hoitolaan nro: 045 231 8553

Tarjoan maksuvaihtoehtona myös  PTBrows-laskun. Laskulle saat aina vähintään 30 vuorokautta maksuaikaa ilman mitään lisäkuluja. Lasku on mahdollista myös jakaa osiin, valinta on sinun. 

Laskusta lisää täältä 

Lahjakortti on kätevä ostaa CAVAn verkkokaupasta.  Voit valita sähköisen, itsetulostettavan  version, tai kortin voit noutaa liikkeestä os. Vaasanpuistikko 14, CAVA.