TIETOA MINUSTA

Petra Tujunen

Sertifioitu GOLD level SharpBrowsin microblading- ja Semi permanent make up -artisti sekä maskeeraaja, meikkitaiteilija. 

Löydät minut myös Suomen 32:n parhaimman Microblading -artistin joukosta: 

https://www.microblading.art/blogs/profiles/petra-tujunen

Olen päätoiminen yrittäjä, äiti ja intohimoinen treenaaja. 

Minulla on kauneudenhoitoalalta yli 20:n vuoden kokemus meikkitaiteilijana sekä kampaajana. Kampaajan työt olen toistaiseksi jättänyt, sillä olen erikoistunut Microblading- ja pigmentointi- palveluihin ja osaamiseen. Ammattitaitoni olen hankkinut mm. kansainvälisesti hyväksytyn SharpBrows Academyn  kautta, joka kouluttaa ammattilaisia ympäri maailman. 

SharpBrowsin lisäksi Swiss Color Finlandin ammattilaisten koulutuksissa, mm. Jenni Määtän ja Mandi Barnardin opeissa. Haluan syventää osaamistani koko ajan (koska työni on intohimoni), lisäksi haluan myös tarjota viimeisimmän tietotaidon ja uusimmat tekniikat asiakkailleni, sekä olla ajan tasalla genren tapahtumista.   

Päivittäin saan kohdata ihania asiakkaita ja tarjota arkeen helppoutta heille jokaiselle omia piirteitä kunnioittaen. Naisena ja äitinä on on helppo ymmärtää ja arvostaa juurikin sitä, että ilman joka aamuista meikkausrumbaa voi tuntea olevansa oma itsensä, eikä päivittäin tarvitse välttämättä käyttää paljon aikaa meikkaamiseen.  

Huomioion aina asiakkaani persoonallisuuden ja omat toiveet, koska kasvot ovat niin henkilökohtaiset. Parasta työssäni on se, että lopputulos on aina yhtä lumoava. Kerta toisensa jälkeen on ihana nähdä tämä positiivinen muutos asiakkaan kasvoissa ja mielialassa. 

Syy, miksi teen mielelläni Microbladingia (etenkin uusinta tekniikkaa Light Microbladinga) on se, että tämä mahdollistaa luonnollisen näköiset ja kauniit kulmat turvallisesti.  Ammattitaidolla tehtynä Microblading myös haalistuu noin vuodessa eikä tarvitse pelätä arpikudosa tai usean vuoden kestäviä hassun värisiä kulmia (tässä tärkeässä roolissa myös käytetty pigmentti). Muutos on aina huikea, koska lopputulos on kuin aito kulmakarva! Pelon siitä, että tatuoidut kulmat ovat kuin tussilla piirretyt viivat ja kasvoja hallitseva outo lisä loppuelämän ajan, voit asiakkaanani unohtaa.

Täältä lisää Light Microbladingista.

Portfoliostani läydät kuvia töistäni sekä täältä muutoskuvia: Ennen ja jälkeen

Kaikki käsittelyt teen aina hyvällä maulla, turvallisesti, ammattitaidolla ja ennen kaikkea toiveesi huomioiden. Kerron rehellisesti myös ammattilaisen näkemykseni esimerkiksi oikeaa tekniikkaa valitessa tai lopputulosta miettiessäsi. Voit olla huoletta varatessasi minulle ajan, tulet varmasti kuulluksi. <3

Ansaitset parasta!